Skräddarsydd Säljande Kompatibel

Webshop

Att sälja online handlar inte bara om att erbjuda ännu en försäljningskanal. För att lyckas med e-handel krävs idag ett strategiskt helhetstänk för att driva in rätt besökare och få dem att konvertera till betalande kunder. Driver du redan en webshop eller är på gång att ta dina första steg ut i e-handeln? Vi kan e-handel och vet vad som krävs för att lyckas. Vi hjälper dig att etablera en attraktiv och framgångsrik webshop – som driver affärer.

Content

Analys & strategi

Genom en långsiktig strategi hjälper vi dig att öka din försäljning. Vi skapar den mest effektiva strategin för just din webshop. Du får en konkret handlingsplan för webshopens innehåll, sökbarhet, design och struktur.

Text

Plattform

Våra experter skapar din webshop i den plattform som lämpar sig bäst för dina nutida och framtida behov, såsom WooCommerce (WordPress), Magento med flera.

Video

Design som konverterar

Din webshop får en väl genomtänkt, användarvänlig, säljande design som anpassar sig efter besökaren och är lätt att interagera med på såväl mobiler som surfplattor och datorer.

Logotyp

Betallösning

Vilken betallösning föredrar din målgrupp? Vi kan koppla din shop till alla välkända betallösningar som får dina besökare att känna sig trygga och handla mer.

Innehållsstrategi

Affärssystem

Vi kan koppla webshopen till ditt affärssystem, för att automatisera och synkronisera processer genom att exempelvis visa aktuellt lagersaldo för kunden.

Grafisk design

Säker drift

Hosting av din e-handelslösning sker på dedikerad server för bästa driftsäkerhet. Genom SSL-certifiering visar du också din kund att hans personliga uppgifter är trygga hos dig.

Innehållsstrategi

Digital marknadsföring

Vi hjälper dig att nå ut till din målgrupp och få fler kunder genom strategisk SEO och smart annonsering i kanalerna som är rätt för dig.

Grafisk design

Domäner

Vänder du dig till målgrupper i olika länder rekommenderar vi att registrera domäner anpassade efter detta. Vi hjälper dig att registrera domäner!

WEBSHOPAR VI SKAPAT

Vi skapar en e-handel som växer i takt med ditt företag. I allt från strategi till val av plattform, ger vi råden som möjliggör största möjliga tillväxtpotential. Se webshopar vi skapat!

Vi är redo. Är du?

Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss. Eller hoppa över formuläret och ring oss direkt på: 0470-70 36 80

GDPR

VAD KRÄVS FÖR EN FRAMGÅNGS­RIK E-HANDEL?

E-handeln fortsätter att växa starkt varje år. PostNords årliga undersökning visade att en genomsnittlig månad under 2019 handlade 10% av svenskarna varor online. I takt med att e-handeln växer, ökar givetvis också utbudet av webshopar. Idag räcker det inte att starta en webshop som säljer bra produkter. Du måste nå ut med ditt budskap och erbjuda en heltäckande service för att underlätta för kunden att köpa av just dig. Kanske kan leverans och retur av varor ske i fysisk butik? Bra service är a och o för att lyckas med e-handel idag.

Läs mer om Webshop

E-barometern 2021

E-barometern 2021

E-barometerns årsrapport 2021 är släppt! Ta del av det senaste inom svensk e-handel och upptäck värdefulla insikter för dig som driver webbshop.