Sökmotoroptimering Sökmarknadsföring Nyhetsbrev Statistik

Digital marknad­s­föring

Möjligheten att rikta sig mot rätt målgrupp och specifika mål gör digital marknadsföring till en överlägset lönsam och kostnadseffektiv marknadsföringsmetod. Behöver du hjälp med en sökordsanalys, att sätta upp en kanalstrategi eller koppla in statistikverktyg? Vi hjälper dig att förstå dina kunders köpbeteende och vet hur du ska agera för att nå din målgrupp och öka konverteringen ända ner på individnivå.

Content

Sökoptimering

Vi gör en sökordsanalys för att studera målgruppens ordval och arbetar sen operativt med on- och off page-optimering (SEO) för att driva trafik till din webbplats via sökmotorerna.

Google Ads

Google Ads

Betald annonsering för att driva fler besökare till din webbplats via Google och andra sökmotorer (SEM), genom exempelvis Google Ads, Google Shopping och Bing Ads.

Video

Sociala medier

Vi skapar en strategi och plan för att bygga styrka och buzz kring ditt varumärke via content marketing på Facebook, Instagram, LinkedIn och YouTube. Vi hjälper dig även med annonsering, sponsrade inlägg och remarketing i sociala medier.

Nyhetsbrev

Nyhetsbrev

Marknadsföring via riktade e-postutskick till befintliga kunder och prenumeranter. Även marketing automation – mail som skickas automatiskt när en specifik händelse triggas. Vi skapar ditt konto i exempelvis Mailchimp och hjälper dig med design, plan och innehåll.

Innehållsstrategi

Digital annonsering

Betald annonsering i native- eller bannerformat i exempelvis Googles displaynätverk, sociala medier, bloggar eller nyhetssajter för att bygga varumärke och trovärdighet.

Grafisk design

Statistik

Uppsättning av konto och måluppföljning i Google Analytics, Google TagManger och Facebook Business Manager för att utvärdera och maximera effekterna av den digitala marknadsföringen.

VILKA VI HJÄLPT MED DIGITAL MARKNADS­FÖRING

Tycker du att SEO, SEM och andra begrepp inom digital marknadsföring låter krångliga? Ta hjälp av oss! Vi har hjälpt många företag att välja vilken digital marknadsföringsmetod som passar bäst, beroende på mål och målgrupp. Se några exempel här.

Vi är redo. Är du?

Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss. Eller hoppa över formuläret och ring oss direkt på: 0470-70 36 80

GDPR

Nyfiken på
sökmotor­optimering (SEO)?

Undersökningar visar att ungefär 80% av kunderna startar sitt köp genom att söka på Google. Det betyder att kunden kommit väldigt långt i sin köpprocess innan en kontakt tas med ditt företag. I det skedet är han påläst och har en klar uppfattning om vad han behöver. Vi förstår kundens köpbeteende och har därför alla möjligheter att påverka honom i sitt beslut och val av leverantör. När vi vet var de potentiella kunderna finns är det enkelt att räkna ut genom vilka kanaler vi når dem och vilka mätbara mål som är lämpliga för marknadsföringen.

Vi är Google Partner

Du kan vara trygg när du väljer oss som din webb- och digitalbyrå. Med certifierade kunskaper hjälper dig lyckas i Googles verktyg. Klicka på Google-märket för att läsa mer om kraven för att bli partner.

Läs mer om Digital Marknads­föring