Plattform API-koppling Appar Domän Säkerhet

Tech

Vi kan webb och vet vad som krävs för att lyckas. Med effektiv webbutveckling lägger vi grunden för företagets digitala framgång. Tillsammans utvecklar vi den plattform som behövs för att stödja just ditt företags teknik och innovation.

Analys & Strategi

Analys & Strategi

Vi lyssnar på dig för att förstå din verksamhet och dina utmaningar. Det är viktigt att identifiera syfte och mål för att kunna formulerar en effektiv strategi för ditt företags webbutveckling.

Plattform

Plattform

Våra kreativa utvecklare och designers skapar din digitala plattform i det system som passar ditt företag bäst, exempelvis WordPress eller Magento.

API

API-kopplingar

Vi skapar både standardiserade och skräddarsydda API-kopplingar till exempelvis affärssystem, bokningssystem & betallösningar.

Plugins & webbappar

Plugins & webbappar

 Vi utvecklar system, webbappar och plugins för såväl internt som externt bruk, med allt från modifiering av ett befintligt plugin till att programmera ett helt unikt system.

Servrar & säkerhet

Servrar & säkerhet

 Hosting av våra webbplatser sker på egna, dedikerade molnservrar och servrarna övervakas dygnet runt. Vi erbjuder också SSL-certifikat, för att visa att dina kunder kan känna sig trygga hos dig.

Domän

Domän

Vi är ackrediterad .se-registrar och kan registrera de flesta domäner. Framtidssäkra ditt företag och era varumärken, kampanjer och idéer genom att registrera rätt domännamn.

Tech­lösningar

Till flera av våra kunder har vi skapat skräddarsydda lösningar anpassade efter deras unika behov. Det är allt från eventapp till kopplingar till externa system för produkter, mäklarobjekt eller varför inte HR.

Vi är redo. Är du?

Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss. Eller hoppa över formuläret och ring oss direkt på: 0470-70 36 80

GDPR

Nyfiken på tech?

Rätt teknik skapar förutsättningarna för en säker och stabil digital närvaro. Vi brinner för att skapa lösningar som underlättar och effektiviserar, som skapar möjligheter där det kanske innan varit problem. En del lösningar är diskreta och gör sitt jobb i bakgrunden – en del tar första parkett. Vad vill du skapa?

Läs mer om Tech

Digitala trender – är du ready för 2018?!

Digitala trender – är du ready för 2018?!

Så här i början av året summerar säkert de flesta av oss året som gått. Vad tar vi med oss in i 2018 och kanske det viktigaste: hur kan vi som företagare koppla våra affärsmål till de digitala trender som gäller?