Attraktiva webbplatser som driver ­leads och köp

Webbplats

Vi har 25 års erfarenhet av webutveckling och hjälper dig skapa en stark närvaro online!

Be om offertSe våra webbpaket

Investera i din webbplats

Webbplatsen är företagets viktigaste ansikte utåt och en stor potential till fler leads och köp. Din webbplats speglar ditt varumärke, stärker din trovärdighet och blir en stabil grund för din digitala närvaro, där du också själv äger allt ditt innehåll. Vi ser till att din webbplats blir attraktiv, professionell och framtidssäker.
Hör av dig så berättar vi mer!

Läs mer om projekt vi jobbat med.

Våra webbpaket

Vi lyssnar in dina behov och önskemål och rekommenderar paket eller skräddarsydd lösning utifrån din unika verksamhet.

Vi finns med dig hela vägen

Genom en strategisk arbetsprocess skapar vi en plan för design, struktur, inehåll och sökbarhet som paketeras i en mobilvänlig och attraktiv webblösning. En ny webbplats med fokus på de resultat du vill uppnå.

1. Workshop

För att kunna leverera en webbplats som matchar ditt företags behov och förväntningar lägger vi stor vikt vid att lära känna din verksamhet och målgrupp, ditt nuläge och önskeläge.

2. Analys & Strategi

Vi ser över nuvarande hemsida och statistik för att dra lärdomar. Genom en SEO-analys ser vi möjligheter med söktermer kopplade till din verksamhet. Vi skapar en effektiv strategi för den nya webbplatsen.

3. Uppstart webbplats

Du får en egen projektledare för webbprojektet. Vi diskuterar, önskemål, funktioner och struktur med utgångspunkt i analysen/strategin. Tidplan och milstolpar bestäms.

4. Mockup

Projektledaren startar upp produktion i nära samarbete med vår webdesigner, som tar fram en designskiss för viktiga delar av den nya webbplatsen.

5. Produktion

Uppbyggnad påbörjas med design och struktur enligt mockup och strategi. Webbplatsen anpassas efter olika enheter. Undersidorna byggs med tydliga CTA och GDPR-vänliga kontaktformulär.

6. SEO-anpassning

Vår SEO-strateg går igenom webbplatsen och optimerar undersidor enligt strategin. Sidlänkar från den gamla hemsidan omdirigeras till de nya url:erna, så ingen trafik går förlorad.

7. Testning & lansering

När allt är klart och godkänt testas webbplatsen och dess funktioner. Vi ser till att domänen pekas om och din nya webbplats är lanserad! Vi installerar mätverktyg som Google Tag Manager och Google Analytics 4.

8. Drift och underhåll

Din nya webbplats i WordPress installeras på en egen stabil och snabb server. Vi gör månadsvisa backuper och uppdateringar av WordPress, tema och plugins för att minska risken för säkerhetsproblem.

Har du frågor?

Webbplatser vi skapat

Vi skapar webblösningar som växer i takt med ditt företag. I allt från strategi till val av plattform, ger vi råden som möjliggör största möjliga tillväxtpotential för ditt företag. Vi har många nöjda kunder!

Vi är mycket nöjda med vår nya webbplats och med Ready Digital som partner. De hjälpte oss från början med workshop i hur vi skulle tänka utifrån våra mål. Ett starkt önskemål var att webbplatsen skulle bli enkel att hantera och att det skulle vara lätt att lägga till evenemang och nya medlemmar.

Per Vedin, ordförande i Svenska Bergteknikföreningen

Vi är jättenöjda med vårt samarbete med Ready Digital. Bland annat har vi fått hjälp att utveckla vår digitala strategi, vilket resulterat i en ny webbplats samt att Ready Digital ansvarar för vår digitala marknadsföring. Vi är framför allt nöjda med den snabba återkopplingen, det professionella bemötandet och genuina intresset för vår verksamhet. Det känns tryggt att ha Ready Digital som vår digitala partner!

Kristin Sandegren, VD Alivia Insurance AB

Ett mycket bra samarbete. Innan webbplatsen påbörjades gjorde Ready Digital en SEO-analys och arbetade därefter fram en webbplats med SEO-tänk. De hjälpte också till med textframtagning till webben. Resultatet blev en smidig och enkel plattform och vi är glada att vi även denna gång valde att utveckla vår webbplats tillsammans med Ready Digital.

Marie Eklund, Exotic Snacks AB

Ready har varit lyhörda och mycket flexibla när vi har kommit med många olika idéer. Vi samtalade först kring digital strategi för att i nästa steg förverkliga tankarna i vår nya webbplats och hur vi är närvarande i sociala medier. Vår nya webbplats speglar det bolag vi är – ett teknikbolag, men med stort fokus på vår kultur och vårt team. Tack Ready för ett gott samarbete!

Fredrik Albertson, VD för ITK Envifront

Vi har haft ett personligt och nära samarbete med Ready Digital, där de hjälpt oss att ta fram en webbplats som vi känner bättre speglar vilka vi är idag. De har lyckades fånga kärnan i vår verksamhet i både text, foto och design. Vi är riktigt nöjda, tack för ett toppenjobb!

John Lejon, Affärsutvecklare

Vi är otroligt glada för att ni har hjälpt oss bygga en så snygg webbplats! Det var viktigt för oss att kunna visa upp vårt arbete för våra sponsorer, men också att locka volontärer och ungdomar. Vi ville att hemsidan stämde med vår grafiska profil och var snygg och smidig på mobilen. Det har varit enkelt att arbeta med Ready och att ni har haft bra förståelse för våra önskemål. Vi har verkligen uppskattat att samarbeta med er!

Jonathan Ekros, projektledare för Neighbourhood

Det här är vi!

Ett härligt team med olika digitala kompetenser inom allt från digital strategi, webbutveckling, webbdesign, SEO och projektledning. Vi kompletterar varandra och samarbetar för att du ska få bästa möjliga nya webbplats.

Du som kund är viktig för oss och vårt mål är att du ska känna att vi är intresserade och engagerade i din verksamhet och ditt projekt.

Är du nyfiken på att vem av oss som är vem? Välkommen att ta en titt!

Ta kontakt med oss

Har du frågor eller önskar en offert? Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss inom kort. Eller ring oss direkt på: 0470-70 36 80

GDPR

Hur kan din webbplats driva affärer?

Webbplatsen ska vara den stabila språngbräda utifrån vilken företagets digitala närvaro tar avstamp. En bra strategi, relevant innehåll och välplanerad marknadsföring är ett minimikrav för att lyckas online idag.
Företagets hemsida ska locka besökaren till sig och även se till att det finns anledning att återkomma. Digital marknadsföring hjälper dig att nå ut till rätt målgrupp och en genomtänkt innehållsstrategi ser till att ditt budskap når hjärtat. En smart webbplats idag kan också anpassa både innehåll och design efter tidigare val som användaren gjort, för att säkerställa bästa möjliga kundupplevelse.

Läs mer om Webbplats