Kundcase

Värends Miljö

Värends Miljö AB erbjuder renhållnings- och avfallslösningar till kunder i Kronoberg, Blekinge och norra Skåne. Värends Miljö är ett väletablerat miljöföretag med hög tillväxttakt, som har blivit utsedda till gasellföretag av Dagens Industri två år i rad.

Under hösten 2020 inledde Ready Digital ett samarbete för att stärka Värends Miljös digitala närvaro. Vi började med en analys, som ledde fram till en digital strategi. En god bas som låg till grund för en matchande webb med rätt SEO-struktur. Resultatet blev en lättnavigerad webbplats som attraherar fler besökare. Rätt matchning mellan aktör och målgrupp helt enkelt. Trafiken in till webben stärks med hjälp av Google Ads.

Värends Miljö på laptop
Telefonskal
Värends Miljö på mobil
Hordagruppens webbplats på laptop och telefon

Digital strategi

Design och utveckling av webbplats

SEO och Google Ads

Samarbetet med Ready Digital har fungerat toppen! Vi började med en digital strategi för att analysera vad vi behövde förbättra gällande vår digitala närvaro och marknadsföring. Detta ledde till en helt ny modern webbplats med SEO-tänk. Ready har hela tiden lyssnat på vår input och skapat delar som vi kommer ha stor nytta av i den framtida efterfrågan på våra tjänster. Vi är imponerade av alla delar på den nya webben, men det allra bästa som de fick till på vårt önskemål är den karta som enkelt illustrerar i vilken del av landet vi befinner oss och på vilka orter våra fordon finns. Jag kan varmt rekommendera ett samarbete med Ready Digital.

Upptäck fler kundcase

MOHV

MOHV

Vi har hjälpt MOHV med en skräddarsydd koppling till Vitec mäklarsystem och ansvarar nu för respektive kontors digitala närvaro.

Vi är redo. Är du?

Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss. Eller hoppa över formuläret och ring oss direkt på: 0470-70 36 80

GDPR