Kundcase

CAN Belysning

CAN Belysning grundades 2003 och har lång erfarenhet när det kommer till försäljning av dekorationsbelysning för offentliga miljöer. De är specialister på juldekorationer och styrkan ligger i att leverera bästa kvalitet och höga IP-klassningar som står emot fukt och väta. Bland kunderna finns allt från kommuner till köpcentrum och företag.

CAN belysning erbjuder även skräddarsydda kollektioner där design och mönster anpassas efter kundens unika önskemål. De är med från planering och designförslag till leverans och uppsättning.

Alivia på laptop
Telefonskal
Alivia på mobil
Kundcase Alivia mobil

Digital strategi

Design och utveckling av webbplats

SEO

Vi fick fantastiskt fin hjälp med att analysera vårt digitala behov och vi gjorde tillsammans en plan. Ready har varit lyhörda och flexibla samtidigt som de styrt oss framåt i processen. Det känns som att de brinner lika mycket för digital kommunikation som vi gör för julbelysning! Vi rekommenderar verkligen Ready Digital som digital partner.
Ann-Christin Johnsson, en av ägarna till CAN Belysning AB

Upptäck fler kundcase

MOHV

MOHV

Vi har hjälpt MOHV med en skräddarsydd koppling till Vitec mäklarsystem och ansvarar nu för respektive kontors digitala närvaro.

Vi är redo. Är du?

Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss. Eller hoppa över formuläret och ring oss direkt på: 0470-70 36 80

GDPR