Kundcase

MOHV

Den nytänkande fastighetsmäklaren MOHV grundades 2012 och har idag över 30 kontor runt om i Sverige. Som utmanare till traditionella fastighetsmäklare tänker de nytt i både tekniska lösningar och erbjudanden till sina kunder. Är du till exempel en sköldpadda, räv eller vessla? Det får du reda på i MOHVs testbudningstjänst torrbudet.

Ready Digital inledde samarbetet med MOHV under hösten 2021. Bland annat har vi byggt och utvecklat kopplingen till deras mäklarsystem samt driftar och vidareutvecklar torrbudet.se. År 2023 utökar vi vårt samarbete och går in som helhetsleverantör där vi ansvarar för MOHV-kontorens digitala närvaro.

Alivia på laptop
Telefonskal
Alivia på mobil
Kundcase Alivia mobil

Tech och utveckling

Digital marknadsföring

Vi vände oss till Ready Digital efter att vi stött på utmaningar i tidigare samarbeten när det gäller kopplingen mellan mäklarsystemet och hemsidan. Ready hjälpte oss få till den driftsäkra och skräddarsydda lösningen som vi eftersökt och den har verkligen underlättat hanteringen av objektdata från vårt CRM till hemsidan. Vi är jättenöjda med samarbetet och har idag Ready Digital som vår primära webbyrå, där de agerar som vår helhetsleverantör för vår digitala närvaro. Ready är proaktiva, snabbfotade och har kunskap och förståelse för vår verksamhet och det digitala. Dessutom är de alltid trevliga och tillmötesgående – ett stort plus!
Viktor Sandberg

Upptäck fler kundcase

Vi är redo. Är du?

Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss. Eller hoppa över formuläret och ring oss direkt på: 0470-70 36 80

GDPR