Kundcase

Svenska Bergteknik­föreningen

Svenska Bergteknikföreningen är en medlemsorganisation för verksamheter inom berg- och gruvbranschen i Sverige. Medlemsföretagen projekterar, bygger, driver, utbildar eller tillverkar utrustning för berganläggningar och gruvor. Varje år anordnas Bergdagarna för att ta tillvara medlemmarnas intressen, med föredrag och publikationer om forskning och nyheter i branschen. Föreningen erbjuder också yrkescertifiering för bergarbetare och sprängare.

När det var dags att skapa en ny modern webbplats med bättre struktur och mobilanpassning föll valet på Ready Digital. Dels för att readydigital.se upplevdes som attraktiv och dels för att Readys styrelse till merparten består av kvinnor, ett jämställt företag.

Svenska Bergteknikföreningen på laptop
Telefonskal
Svenska Bergteknikföreningen på mobil
Kundcase Alivia mobil

Webbstrategi

Design och utveckling av webbplats

SEO och nyhetsbrev

Vi är mycket nöjda med vår nya webbplats och med Ready Digital som partner. De hjälpte oss från början med workshop i hur vi skulle tänka utifrån våra mål. Ett starkt önskemål var att webbplatsen skulle bli enkel att hantera och att det skulle vara lätt att lägga till evenemang och nya medlemmar. Senare ville vi vidareutveckla webben med en publikationsdatabas, och när vi var redo var Ready på tårna med kort startsträcka. Ready Digital har varit lyhörda för våra önskemål hela vägen och agerat snabbt och proffsigt! Sen är vi kanske också en ganska bra kund, tydliga med vad vi vill och hur vi tillhandahållit innehållet.
Per Vedin, ordförande i Svenska Bergteknikföreningen

Upptäck fler kundcase

MOHV

MOHV

Vi har hjälpt MOHV med en skräddarsydd koppling till Vitec mäklarsystem och ansvarar nu för respektive kontors digitala närvaro.

Vi är redo. Är du?

Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss. Eller hoppa över formuläret och ring oss direkt på: 0470-70 36 80

GDPR