Team Ready växer med tre nya medarbetare

2023-08-18 | Nyheter

Vi växer så det knakar! Nu kan vi presentera fler härliga kollegor till vårt team. Vi välkomnar Victor som ekonomiassistent, Christian som drifttekniker och Therése som content marketer.

Christian, Victor och Therése

– vi välkomnar tre nya kollegor!

Victor

Victor är vårt nya tillskott på ekonomiavdelningen. Han tar hand om allt från kvitton till bokföring av fakturor, men är alltid redo att svara på våra kunders frågor över telefon. Victor är en riktig glädjespridare och vet hur man höjer stämningen på kontoret!

Christian

Christian stärker upp som vår nya drifttekniker. Med flera års erfarenhet inom drift av servrar och nätverk är han redo att ta sig an våra tekniska utmaningar. Fritiden spenderas gärna ute på landet, då han byter till rollen som “hobbybonde”. Med sin vassa kunskap om tekniska lösningar och intresse för att lösa komplexa problem kommer Christian bli en stor tillgång till vårt team.

Therése

Therése kliver in i rollen som Content Marketer på vår marknadsavdelning. Med flera år som egenföretagare och en bakgrund inom produktutveckling och design har Therése ett brett bagage av erfarenheter med sig. På fritiden gillar hon att resa och har ett stort intresse för foto och film.


Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Få våra blogginlägg och tips via vårt nyhetsbrev, som kommer ut några gånger per år! Genom att ange din e-postadress så samtycker du till att vi skickar dig nyhetsbrev. Vi lämnar inte ut din adress till någon annan. Du kan när som helst avregistrera dig från fortsatta utskick.

Möt hela vårt kompetenta team

Vi hjälper dig få ut mer av din digitala närvaro!

Fler inlägg

Partnerskap med Dintero – betalningslösning för e-handel

Partnerskap med Dintero – betalningslösning för e-handel

Den betalningslösning du har idag är avgörande för konverteringarna i din e-handel. Genom vårt partnerskap med Dintero är vi glada att kunna erbjuda en enkel och smidig betallösning för din webbutik. Dintero integreras smidigt i din webshop Det är viktigt att...