Partnerskap med Dintero – betalningslösning för e-handel

2023-10-02 | Nyheter

Den betalningslösning du har idag är avgörande för konverteringarna i din e-handel. Genom vårt partnerskap med Dintero är vi glada att kunna erbjuda en enkel och smidig betallösning för din webbutik.

Dintero integreras smidigt i din webshop

Det är viktigt att betallösningen kan erbjuda slutkunden många sätt att betala, fungera sömlöst och inte minst integreras väl i din webbutik. Dintero erbjuder just dessa möjligheter. Det är en komplett och enkel betalningsplattform som passar allt från e-handlare till fysiska butiker.

Med Dintero får du en enda integration för alla betalningsmetoder. Dessutom integreras Dintero Checkout i din webbdesign, för ett sömlöst flöde.

 

Erbjud alla populära betalningssätt

Med ett enkelt plugin till WordPress (WooCommerce) kommer du att kunna erbjuda dina kunder de mest populära betalningsmetoderna:

 

  • Visa/MasterCard
  • Klarna 
  • Vipps
  • Swish
  • Mobile Pay
  • Google Pay
  • Apple Pay
  • Walley (faktura/delbetalning)

 

E-handelsbarometern Q2

Nu har PostNord släppt den nya E-barometern för Q2! Några av de insikterna som nämns i rapporten är att friktionsfri teknik är viktig när konsumenter väljer betalningslösning. Även igenkänning skapar känslan av trygghet och smidighet.

Swish är den betalningsmetod som svenska folket föredrar mest. Hela 91% anser att den är enklast. Men för den yngre generationen ökar användningen av Google Pay och Apple Pay allt mer.

Här kan du läsa hela rapporten

Är du nyfiken på Dinteros betalningslösning för din e-handel?

Kontakta vår Sales Manager Elias Larsson för mer information.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Få våra blogginlägg och tips via vårt nyhetsbrev, som kommer ut några gånger per år! Genom att ange din e-postadress så samtycker du till att vi skickar dig nyhetsbrev. Vi lämnar inte ut din adress till någon annan. Du kan när som helst avregistrera dig från fortsatta utskick.

Behöver du hjälp att stärka din e-handel?

Fler inlägg

Intervju med CAN Belysning

Intervju med CAN Belysning

Läs intervjun med Ann-Christin Johnsson på CAN Belysning AB och hur vi hjälpte deras företag med deras digitala närvaro.

Team Ready växer med tre nya medarbetare

Team Ready växer med tre nya medarbetare

Vi växer! Nu kan vi presentera fler härliga kollegor till vårt team. Vi välkomnar Victor som ekonomiassistent, Christian som drifttekniker och Therese som content marketer.