Analys Strategi Mätverktyg Uppföljningar

SEO

SEO handlar om att optimera din webbplats för att den ska placera sig bättre i sökresultaten på sökmotorer, i synnerhet Google. Fokus är att du ska få fler relevanta besökare till din webbplats genom att öka synbarheten på sökningar som är relaterade till just dina produkter eller tjänster. Med sökoptimering möter du din målgrupp när de själva gör en sökning av något de är intresserade av, vilket ofta leder till fler konverteringar. Att jobba med SEO blir därför en oslagbar och mycket kostnadseffektiv marknadsföringsmetod.

Se hur du placerar dig idag, gör vårt SEO-test

Rätt SEO-strategi
för dig

Varje kund har unika mål och därför jobbar vi strategiskt och individuellt för att tillgodose just dina behov.

Analys

Vi gör en analys av din webbplats nuläge för att identifiera vilka möjligheter som finns och vad som kommer att krävas för att nå dit.

Strategi

Baserat på resultaten från analysen utvecklar vi en strategi med tydliga mål, vilket resulterar i en handlingsplan för den kommande sökoptimeringen.

Mätverktyg

Vi sätter upp konton och mål i relevanta mätverktyg för att kunna följa utvecklingen.

On Page

Vi arbetar operativt med SEO på webbplatsen med allt från generella tekniska delar till metadata, text och bilder på landningssidor.

Off Page

Länkar in till webbplatsen är viktiga för att stärka din domän, men det måste göras på rätt sätt. Vi ger rekommendationer för en seriös länkstrategi.

Uppföljningar

Vi rapporterar om placering på sökord, trafik till hemsida och konverteringsgrad. Vi gör månatliga uppföljningar av statistik och stämmer av arbetet framåt.

SEO-Test

Testa din landningssidas potential att synas på Google:
Gör ett SEO-test på din startsida eller en undersida – få ditt resultat på bara några sekunder.

Kontaktperson på din SEO-byrå

Nära samarbete med din kontakt­person

Sökoptimeringen sker kontinuerligt månadsvis där vi arbetar i en nära relation med dig för att skapa så bra förutsättningar som möjligt. Du får en kontaktperson som följer dig hela vägen, rapporterar resultat och sätter upp nya planer för vidareutveckling av din hemsida. Planen och strategin är unik för dig och beroende av ditt nuläge, din konkurrens och vilka mål ditt företag har. Hör av dig till oss idag, så sätter vi igång arbetet med att förbättra dina resultat direkt i rollen som din personliga SEO-byrå!

Vi är redo. Är du?

Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss. Eller hoppa över formuläret och ring oss direkt på: 0470-70 36 80

GDPR

Anlita en SEO-byrå

Alla kan göra SEO-åtgärder på en webbplats. Men det kräver tid och tålamod och kanske framför allt erfarenhet för att veta vad som ska göras. När du anlitar en SEO-byrå så säkerställer du att det blir rätt från början och att inte arbete läggs ner på åtgärder som inte ger resultat. Vi har hjälpt många av våra kunder i ett brett spann av branscher till toppresultat och vet vad som krävs både på och utanför webbplatsen.

Läs mer om SEO

Nå högre på Google med internlänkar

Nå högre på Google med internlänkar

Interna länkar är en självklarhet på varje hemsida. Våra tips hjälper dig att använda dem till att förbättra din sökmotoroptimering.Vad är internlänkar? På hemsidor finns två olika typer av länkar: externa och interna. Externa länkar går till en annan domän, bort från...