Nya ansikten hos Ready Digital

Nya ansikten hos Ready Digital

Nyheter

Möt Elias och Maria – Readys senaste tillskott!

Vi är glada att kunna presentera två nya, härliga kollegor till vårt team. Både Maria och Elias kommer vara ansiktet utåt mot våra kunder och brinner för goda råd och kundrelationer.
ny-medarbetare-maria

Vår glada kollega Maria är knappt en månad gammal hos oss på Ready. Med både barn, häst och hund hemma på landet – har hon grymma skills i multitasking och planering. Dessutom har hon ett öga för detaljer och är en hejare på trädgård.

Med kunskaper inom rådgivning och projektledning kommer Maria axla rollen som Account Manager hos oss. Framförallt ser hon fram emot att ta fram värdefulla och långsiktigt hållbara lösningar till våra kunder.

”Det viktigaste för mig är att kunden ser värdet i sin investering”
Maria Fridell

Account Manager

ny-medarbetare-elias

Säg hej till vår Sales Manager (samt padel-fantast) – Elias! Träning och rörelse är lika viktigt för Elias som goda kundrelationer och ibland överraskas övriga på kontoret med möten ståendes i planka, eller jägarvila… Då blir det snabba och effektiva möten minsann. 

Elias brinner för att effektivisera och att leverera digitala lösningar av absolut toppklass. Det är helheten som är viktig och som bidrar till den stora skillnaden, menar Elias (vi håller med!).

”Vi har hjälpt företag i många olika branscher att stärka sin digitala närvaro och öka sina konverteringar – hör av dig så tipsar jag om vilken lösning som kan passa ditt företag”
Elias Larsson

Sales Manager

Vi är glada att ha dem båda på plats på vårt kontor i Växjö och ser fram emot många spännande kundprojekt framöver.

Nyfiken på hur vi kan hjälpa ditt företag?

Boka ett förutsättningslöst möte och få input på vilka digitala lösningar som passar ditt företag. Kontakta oss via mejl elias.larsson@readydigital.se/maria.fridell@readydigital.se, eller ring oss direkt 0470-70 36 80!

Vi hjälper dig…

  • Attrahera din målgrupp med en funktionell och representativ webbplats.
  • Bygga din unika e-handel med rätt förutsättningar att lyckas.
  • Driva rätt trafik till webben genom sökmotoroptimering.
  • Stärka ditt varumärke med engagerande innehåll i sociala medier.
  • Bygga kundrelationer med attraktiva nyhetsbrev – design, plan och innehåll.
  • Fånga din målgrupps intresse genom digital annonsering – sociala medier och Google Ads.
  • Lyckas digitalt med effektiv digital strategi – planering, optimering och mätning.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Få våra blogginlägg och tips via vårt nyhetsbrev, som kommer ut några gånger per år! Genom att ange din e-postadress så samtycker du till att vi skickar dig nyhetsbrev. Vi lämnar inte ut din adress till någon annan. Du kan när som helst avregistrera dig från fortsatta utskick.