Kundcase

Sydöstbagarn

Sydöstbagarn drivs som en ekonomisk förening för de samlade Coop-butikerna i sydöstra Sverige. Alltifrån smörgåstårtor, tårtor, exotiska plankor och bakelser hittar du i sortimentet. Beställ i online-butiken och hämta i din lokala Coop-butik. Snabbt och enkelt!

Vi har hjälp Sydöstbagarn med att samla tidigare separata lösningar i en gemensam portal med ett anpassat system. Lösningen har gjort det enkelt att koppla ihop slutkunden med deras valda butik. Samtidigt har utvalda landningssidor optimerats för att stärka domänen på strategiskt valda söktermer.

Sydostbagarn på laptop
Telefonskal
Sydostbagarn på telefon
Sydostbagarn på telefon och laptop

Design och utveckling av ny e-handel

Kalender- och bokningssystem

SEO

Vi hade två lösningar sedan tidigare – en webshop för kund och en hemsida för butik/kund. Vi valde att låta Ready Digital sy ihop båda till en gemensam lösning och vi är väldigt nöjda med detta. Vi hade egna tankar och en tydlig målbild men jag måste säga att vi imponerades av deras lösning; den uppfyllde våra högt ställda förväntningar med plus i kanten.
Krister Magnusson, VD

Upptäck fler kundcase

MOHV

MOHV

Vi har hjälpt MOHV med en skräddarsydd koppling till Vitec mäklarsystem och ansvarar nu för respektive kontors digitala närvaro.

Vi är redo. Är du?

Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss. Eller hoppa över formuläret och ring oss direkt på: 0470-70 36 80

GDPR