Kundcase

Neighbourhood

Neighbourhood vill ge ungdomar verktyg att växa genom utbildning, jobb och personlig utveckling. Genom en app har sysslor som läxläsning, prao och volontärarbete gamifierats. Användarna samlar poäng som de kan byta mot belöningar i form av upplevelser och till exempel körkortslektioner. Neighbourhood vänder sig till ungdomar i högstadiet och gymnasiet och arbetar aktivt som motpol mot kriminella kretsar genom att ge ungdomar chans till rätt förutsättningar.

För att attrahera både medlemmar, mentorer och sponsorer behövde Neighbourhood en tilltalande webbplats som representerade dem och deras verksamhet. Med Neighbourhoods mål och syften som utgångspunkt togs en lättnavigerad och inspirerande webbplats fram. På bara ett par sekunder får besökaren en uppfattning och känsla av Neighbourhood och vad de gör. Resultatet blev en webbplats som attraherar fler ungdomar att ansöka om medlemskap, och andra att engagera sig.

Neighbourhood på laptop
Telefonskal
Neighbourhood på mobil
Hordagruppens webbplats på laptop och telefon

Digital strategi

Design och utveckling av webbplats

Vi är otroligt glada för att ni har hjälpt oss bygga en så snygg webbplats! För oss var det viktigt att kunna visa upp vårt arbete för sponsorer och samarbetspartners på webben, och även kunna locka både volontärer och ungdomar. Det var också viktigt att hemsidan stämmer med vår grafiska profil och var snygg och smidig på mobilen. Vi tycker att det varit enkelt att arbeta med er och att ni har haft bra förståelse för våra önskemål. Vi har verkligen uppskattat att samarbeta med er!
Jonathan Ekros, projektledare för Neighbourhood

Upptäck fler kundcase

MOHV

MOHV

Vi har hjälpt MOHV med en skräddarsydd koppling till Vitec mäklarsystem och ansvarar nu för respektive kontors digitala närvaro.

Vi är redo. Är du?

Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss. Eller hoppa över formuläret och ring oss direkt på: 0470-70 36 80

GDPR