Kundcase

MTR

MTR Nordic driver både Stockholms tunnelbana och pendeltåg samt har egna snabbtåg. Som en del av MTR Corporation, ett av de ledande tågbolagen i världen, finns gedigen kunskap om alltifrån spårbunden trafik till design och fordonsunderhåll. Med framtidens smarta och hållbara transportlösningar i fokus har MTR sikte på att bli ledande inom området.

Till MTR och deras leverantör för arbetskläder, ACC (Another Clothing Concept) har vi utvecklat en intern e-handel för medarbetare att beställa sina arbetskläder ifrån. Löseningen innefattar en unik koppling till det egna medlemssystemet. Uppdraget har även inkluderat framtagning av content i form av instruktionsvideos, copy och epost-utskick.

MTR på laptop
Telefonskal
MTR på mobile
MTR på laptop och telefon
MTR på laptop och telefon

Design och utveckling av e-handel

Koppling till medlemssystem

Content

Vi har haft samarbete med Ready Digital i olika projekt under en längre tid, alltifrån utveckling av webshop med specialfunktioner, till framtagning av content, text, bild och video till våra partners. Vi upplever att Ready Digital sätter sig in i vår verksamhet och har förståelse för hur vi arbetar. De arbetar med ett helhetskoncept där kundens behov står i fokus. Vi kan varmt rekommendera kompetensen i detta företag.
Johan Lindblad, Försäljningschef, Another Clothing Concept

Upptäck fler kundcase

MOHV

MOHV

Vi har hjälpt MOHV med en skräddarsydd koppling till Vitec mäklarsystem och ansvarar nu för respektive kontors digitala närvaro.

Vi är redo. Är du?

Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss. Eller hoppa över formuläret och ring oss direkt på: 0470-70 36 80

GDPR