Kundcase

ITK Envifront

ITK Envifront erbjuder industriella luftreningslösningar med filosofin om att ge företag förbättrad totalekonomi samtidigt som de förbättrar miljön. Genom att ta bort exempelvis sot och farliga partiklar från produktionsgaser är de ledande inom industriella miljövårdslösningar. Från projektering till montering och uppstart ser ITK Envifront till att du får rätt lösning utifrån dina reningsbehov på ett kostnadseffektivt sätt.

ITK Envifront behövde en välfungerande webbplats som representerar deras verksamhet och på ett enkelt sätt förklarar de lösningar som erbjuds. Utifrån behoven togs en webbplats fram med ett tydligt bransch- och tjänstefokus. Besökaren kan enkelt följa hela processen, från projektering till montering och uppstart. Resultatet blev en webbplats som leder besökaren framåt i processen, från erbjudanden, tjänster, produkter till färdiga lösningar och eftermarknad.

ITK Envifront på laptop
Telefonskal
ITK Envifront på mobil
Hordagruppens webbplats på laptop och telefon

Digital strategi

Design och utveckling av webbplats

Ready har varit lyhörda och mycket flexibla när vi har kommit med många olika idéer. Vi samtalade först kring digital strategi för att i nästa steg förverkliga tankarna i vår nya webbplats och hur vi är närvarande i sociala medier. Vår nya webbplats speglar det bolag vi är – ett teknikbolag, men med stort fokus på vår kultur och vårt team. Tack Ready för ett gott samarbete!
Fredrik Albertson, VD för ITK Envifront

Upptäck fler kundcase

MOHV

MOHV

Vi har hjälpt MOHV med en skräddarsydd koppling till Vitec mäklarsystem och ansvarar nu för respektive kontors digitala närvaro.

Vi är redo. Är du?

Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss. Eller hoppa över formuläret och ring oss direkt på: 0470-70 36 80

GDPR