Kundcase

Gårdschips

Gårdschips tillverkar premiumchips med extra fokus på smak och kvalité. De varsamt friterade chipsen är tillverkade av potatis från Halland samt norra Skåne och produceras helt fossilfritt i Laholm. Hållbara och långsiktiga värden är något som har prioriteras högt i verksamheten. Gårdschips ägs av Premium Snacks Nordic AB, som producerar chips och snacks i premiumsegmentet.

Till Gårdschips har vi utvecklat en attraktiv och representativ webbplats med hantverket i fokus. Med en SEO-analys som bas byggde vi strategiskt upp webbplatsen och dess innehåll för att optimera utifrån rätt söktermer redan från start. Resultatet blev en lättnavigerad webbplats som förstärker Gårdschips varumärke digitalt och som driver trafik.

Värends Miljö på laptop
Telefonskal
Värends Miljö på mobil
Hordagruppens webbplats på laptop och telefon

Design och utveckling av webbplats

SEO

Framtagning av text

Ett mycket bra samarbete. Innan webbplatsen påbörjades gjorde Ready Digital en SEO-analys och arbetade därefter fram en webbplats med SEO-tänk. De hjälpte också till med textframtagning till webben. Resultatet blev en smidig och enkel plattform och vi är glada att vi även denna gång valde att utveckla vår webbplats tillsammans med Ready Digital.
Marie Eklund, Exotic Snacks AB

Upptäck fler kundcase

MOHV

MOHV

Vi har hjälpt MOHV med en skräddarsydd koppling till Vitec mäklarsystem och ansvarar nu för respektive kontors digitala närvaro.

Vi är redo. Är du?

Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss. Eller hoppa över formuläret och ring oss direkt på: 0470-70 36 80

GDPR