Kundcase

Exotic Snacks

Exotic Snacks är marknadsledande inom natursnacks med en historia som sträcker sig hela vägen tillbaka till 1950. Alltifrån nötter och torkad frukt till lösviktsfavoriter som jordnötstoppar salted caramel hittar du i sortimentet. Samtidigt som de har kvalitet i centrum har de också ett stort fokus på hållbarhet. Det är med andra ord enkelt att hitta sin snacksfavorit hos Exotic Snacks.

Till Exotic Snacks har vi utvecklat en webbplats som presenterar verksamheten och deras breda produktsortiment. Genom den lekfulla och inbjudande designen är det ingen tvekan om vem som är avsändare, vilket stärker varumärket digitalt.

Exotic Snacks webbplats på laptop
Telefonskal
Exotic Snacks webbplats på telefon
Exotic Snacks webbplats laptop & telefon

Design & utveckling av webbplats

Vi utvecklade vår hemsida tillsammans med Ready Digital och vi fick i bolaget, en professionell partner, som var lyhörd för våra önskemål, och tog egna initiativ för att få en bra produkt. Samarbetet var effektivt och har lett till att vi direkt vänt oss till Ready Digital när det var aktuellt att utveckla ännu en hemsida.
Anna Wallin Krasse, VD

Upptäck fler kundcase

MOHV

MOHV

Vi har hjälpt MOHV med en skräddarsydd koppling till Vitec mäklarsystem och ansvarar nu för respektive kontors digitala närvaro.

Vi är redo. Är du?

Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss. Eller hoppa över formuläret och ring oss direkt på: 0470-70 36 80

GDPR