Kundcase

Electrolux Professional

Electrolux Professional utvecklar innovativa, hållbara och lönsamma lösningar för professionella inom tvätt, restaurang och storkök. Deras 100 år i branschen har genererat i bred expertis inom området, vilket syns i deras integrerade och kompletta lösningar. Med hållbarhet i fokus erbjuder Electrolux Professional högkvalitativa produkter med låg livscykelkostnad, som är enkla att båda rengöra och underhålla.

Vi har ett långsiktigt samarbete med Electrolux Professional gällande strategiskt och operativt arbete kring webbplats, SEO, sociala medier och nyhetsbrev. När vi påbörjade uppdraget gjordes en analys som idag ligger till grund för den digitala närvaron och digitala strategin som vi arbetade fram. Vi har även tagit fram en anpassad app som används i samband med events.

Electrolux Professional på laptop
telefonskal
Electrolux Professional på telefon
Case Electrolux Professional mobile

Analys och framtagning av digital strategi

Nyhetsbrev

SEO

Utveckling av eventapp

Sociala Medier

Vårt samarbete med Ready Digital har sedan det inleddes 2018 visat sig vara mycket positivt. Vi bedömer att de har hög kompetens inom digitala medier såväl ur ett strategiskt som tekniskt perspektiv, de är därtill strukturerade och har en hög servicenivå. Vi är mycket nöjda med samarbetet som vi upplever har fallit mycket väl ut och kan därför varmt rekommendera Ready Digital som samarbetspartner.
Johan Granrot, Marketing & Communication

Vi är redo. Är du?

Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss. Eller hoppa över formuläret och ring oss direkt på: 0470-70 36 80

GDPR