Kundcase

Dagens Industri

Dagens Industri, Nordens största affärstidning och Sveriges största mediesajt, utser varje år snabbast växande företagen i Sverige till Gasellföretag. DI Gasell arbetar med att ge Sveriges entreprenörer inspiration, praktisk kunskap och goda förebilder. Varje år anordnas närverksfrukostar och events runt om i landet med flera hundra besökare.

Inför DI Gasells 20-års jubileum skapade vi en ny webbplats och portal för DI Gasell. Webbplatsen möjliggör koppling till övriga webbplatser inom Dagens Industri samt en ökad trafik och konverteringsgrad från DI Gasellkortet.

Di Gasell i laptop
telefonskal
Di Gasell på telefon
Case: Di Gasell, på laptop & mobil

Designkoncept

Utveckling av webbplats

Användarhantering och lösenordsskydd

Väldigt roligt att kunna presentera en ny, snygg site till jubileumsåret som sätter anslaget och tonaliteten för Gasellfesterna och visar det unika i dessa Gasellföretag. Fantastiskt roligt även att fördjupa samarbetet med vår Gasellpartner Ready Digital som blir en viktig del av vår kommunikation till Sveriges tillväxtföretagare.

Upptäck fler kundcase

Gårdschips

Gårdschips

KundcaseGårdschipsGårdschips tillverkar premiumchips med extra fokus på smak och kvalité. De varsamt friterade chipsen...

ITK Envifront

ITK Envifront

Vi har hjälpt ITK Envifront att ta fram en digital strategi och en ny attraktiv webbplats som enkelt illustrerar verksamheten.

Vi är redo. Är du?

Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss. Eller hoppa över formuläret och ring oss direkt på: 0470-70 36 80

GDPR