Kundcase

Alivia

Alivia erbjuder en unik cancervårdsförsäkring för såväl privatpersoner som företag. Alivia är ett privat vårdföretag med spetskompetens inom cancer och har funnits på marknaden sedan 2019. Med ett medicinskt råd bestående cancerspecialister och professorer vill de trygga cancerdrabbade med specialisthjälp – rätt diagnos, rätt vård inom rätt tid.

Ready Digital och Alivia inledde sitt samarbete hösten 2020. Ett första steg var att identifiera hur vi kunde driva mer trafik till webbplatsen, men också hur landningssidorna kunde bli bättre och uppfylla målen. Vi upptäckte flera utvecklingsmöjligheter vilket bidrog till att vi hösten 2022 fick förtroendet att både strukturera och bygga om Alivias webbplats samt hantera deras digital marknadsföring.

Alivia på laptop
Telefonskal
Alivia på mobil
Kundcase Alivia mobil

Design och utveckling av webbplats

Strategi

Digital marknadsföring

Vi är jättenöjda med vårt samarbete med Ready Digital. Bland annat har vi fått hjälp att utveckla vår digitala strategi, vilket resulterat i en ny webbplats samt att Ready Digital ansvarar för vår digitala marknadsföring. Vi är framför allt nöjda med den snabba återkopplingen, det professionella bemötandet och genuina intresset för vår verksamhet. Det känns tryggt att ha Ready Digital som vår digitala partner!
Kristin Sandegren, VD Alivia Insurance AB

Upptäck fler kundcase

MOHV

MOHV

Vi har hjälpt MOHV med en skräddarsydd koppling till Vitec mäklarsystem och ansvarar nu för respektive kontors digitala närvaro.

Vi är redo. Är du?

Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss. Eller hoppa över formuläret och ring oss direkt på: 0470-70 36 80

GDPR