Ready Digital logo
Hjärta
ReadSpeaker logo

Nyheter

Ready Digital inleder ett samarbetsavtal med ReadSpeaker för bättre tillgänglighet

Under våren 2021 inleder vi ett samarbete med ReadSpeaker, en marknadsledande leverantör av text-till-tal-lösningar för både online- och offlinetjänster. Genom vårt samarbete kan vi erbjuda bättre tillgänglighetsanpassade webbplatser åt våra kunder för en webb som alla kan använda oavsett eventuella funktionsnedsättningar.

Varför tillgänglighetsanpassa sin webbplats?

Det finns många anledningar till att tillgänglighetsanpassa sin webbplats. Utöver lagkraven som tillkom under 2020 så bidrar det även till att man möter sina webbplatsbesökare på bästa sätt, vilket är relevant för alla. När det blir smidigare att navigera och ta till sig rätt information ökar i sin tur möjligheterna till fler och nöjdare kunder.

Elias Larsson

Sales Manager

Bildlänk, tillgänglighetsanpassad hemsida

Läs mer om tillgänglighet & webbdirektivet

Vi har skrivit ett blogginlägg där vi går närmare på vad riktlinjerna i webbdirektivet WCAG 2.1 innebär. Du hittar det här (länk) »

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Få våra blogginlägg och tips via vårt nyhetsbrev, som kommer ut några gånger per år! Genom att ange din e-postadress så samtycker du till att vi skickar dig nyhetsbrev. Vi lämnar inte ut din adress till någon annan. Du kan när som helst avregistrera dig från fortsatta utskick.