Träffa Readys nya stjärnskott

Nu förstärks vår marknadsavdelning

Träffa Readys nya stjärnskott

Nyheter

Vi stärker upp vårt team med två grymma marknadsförare

Vi är glada att kunna hälsa två nya härliga medarbetare till team Ready – Emily och Filip! Både Filip och Emily arbetar på vårt kontor i Växjö och hjälper våra kunder att stärka sin digitala närvaro. Filip bidrar med med knivskarpa analyser och pricksäker annonsering. Är det istället engagerande innehåll och nytänkande kommunikation du söker är det Emily du ska prata med. Redo? Kontakta oss så berättar vi mer!

Varför behöver alla företag ha SEO? 

Alla företag behöver synas på Google idag. Ditt företag behöver synas på de sökord som din målgrupp använder. Då kommer du driva relevant trafik till dina produkter och tjänster. SEO är en effektiv form av marknadsföring som leder till fler konverteringar. 

Filip Hökeroth

Digital Marketer

Varför är det viktigt med bra innehåll?

Att finnas digitalt är enkelt – att synas i rätt sammanhang är svårare. Ett relevant innehåll som engagerar och skapar nyfikenhet ger rätt förutsättningar att tränga igenom bruset och nå fram till målgruppen.  

Emily Linnér

Content Marketer

Vi kan digital marknadsföring

  • Vi driver rätt trafik till din sida med hjälp av sökoptimering.
  • Genom sökmarknadsföring ger vi din sida en extra push med betald annonsering.
  • Med rätt strategi i sociala medier stärker vi ditt varumärke.
  • Vi tar fram design, plan och innehåll för dina nyhetsbrev som attraherar dina kunder.
  • Genom digital annonsering i rätt format och kanaler hjälper vi dig bygga trovärdighet bland dina kunder.
  • Vår favorit – statistik! Vi mäter kontinuerligt din trafik och optimerar både innehåll och kanaler så att du syns där du ska.

Redo att stärka din digitala närvaro?

Checkbox

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Få våra blogginlägg och tips via vårt nyhetsbrev, som kommer ut några gånger per år! Genom att ange din e-postadress så samtycker du till att vi skickar dig nyhetsbrev. Vi lämnar inte ut din adress till någon annan. Du kan när som helst avregistrera dig från fortsatta utskick.