Koppling till ditt

Mäklar­system

Fler affärer med tillväxt online

Vi vet vad som krävs för att lyckas

Med vår API-koppling till ditt mäklarsystem integreras objekten på din webbplats och stylas med samma design som övriga delar på webbplatsen. Det innebär även att besökare kommer att stanna kvar på din egen webbplats, vilket inte är standard i andra API-kopplingar där besökare ofta skickas iväg till en extern sida. När besökaren stannar på din sida ökar sannolikheten att de tar kontakt via ett formulär eller liknande.

10% till medlemmar i Mäklarsamfundet

EN ATTRAKTIV WEBBPLATS

Spara tid med vår API-koppling till mäklarsystem

Med en genomtänkt strategi lägger vi grunden för en lyckad digital närvaro. En attraktiv webbplats är din viktigaste kanal och ofta första mötet din kund får av dig som mäklare. Vi skapar en unik design efter din grafiska profil med tydliga uppmaningar till intresseanmälan och kontakt. Genom att koppla din webbplats till Mspecs, Vitec eller Fasad kan du enkelt administrera dina försäljningsobjekt och får tid över till dina kundrelationer.

Koppling till mäklarsystem Vitec, Mspecs & Fasad

Investera i en konkurrenskraftig webbplats för framtida tillväxt

Webbplatsen är den viktigaste kanalen för att nå ut till dina kunder, trots närvaro på de största sajterna för bostadssökning. På din webbplats bygger du upp den trovärdighet som krävs för en lyckad försäljning av dina objekt. Genom att möta fastighetssäljarens behov bygger du ett förtroende som ökar sannolikheten att de tar kontakt.

Prata mäklarsystem med Peter Sandström
Elias Larsson

Senior Sales Manager
0470-70 36 73
elias.larsson@readydigital.se