Utvecklas online – möjlighet till konsulttimmar!

6 kostnadsfria timmar inom webb och marknadsföring med Konsulttimmen

Missa inte möjligheten till konsulttimmar inom digital marknadsföring, webb och strategi! Det är viktigt att hänga med i den digitala utvecklingen för att vara konkurrenskraftig och inte hamna på efterkälken.

Vi är en del av Konsulttimmen!

En undersökning visar att 70% av svenska små- och medelstora företag anser att de behöver agera för en digital utveckling. Samma undersökning visar att hela 47% av de tillfrågade företagen inte vet vad de ska göra. Känner du igen dig i detta så vill vi gärna hjälpa dig!

Konsulttimmen – för företag i Kronoberg

Med hjälp av Region Kronobergs förmånliga projekt Konsulttimmen* har du nu möjlighet att få upp till 6 kostnadsfria timmar inom digital marknadsföring med vår konsult Sara Albertson. Ansök först om timmarna via Konsulttimmen.se, och kontakta våra konsulter när du fått timmarna beviljade.

Vi kan hjälpa till med allt från digital strategi som är grunden för att lyckas online till rådgivning gällande din webbplats. Det kan också handla om strategier samt konkreta råd hur du kan nå ut till nya kunder via sökmotoroptimerin (SEO), sociala medier eller hur du ökar antalet konverteringar från din webbplats.

Vill du fortsätta utveckla din digitala närvaro efter konsulttimmarna och få konkreta lösningar på plats så kommer du få ett förmånligt erbjudande från oss.

*Gäller 2021-22 för företag med F-skattsedel (0–49 anställda) i Kronobergs län 

Sara Albertson

  • Digital strategi
  • Sociala medier
  • Webbplats
  • Digital annonsering
  • Nyhetsbrev

Sara kan hjälpa dig med att börja ta fram en digital strategi och få ditt företag och ditt varumärke synligt i digitala kanaler – alltså att öka din digitala närvaro på nätet.

Kontakta Sara här >

Ready Digitals tjänster

Ready Digital är en digitalbyrå som ser till helheten när det gäller ditt företags digitala närvaro – med målet att att driva fler affärer online. Vi kan hjälpa dig med följande tjänster: