Så funkar vår koppling mot Vitec och WordPress

Så funkar vår koppling mot Vitec och WordPress

Artikeln publicerades i januari 2018

Är du mäklare? Vi har byggt flera webbplatser till mäklarbyråer med API-koppling till mäklarsystem från Vitec. Här berättar vi hur kopplingens smarta lösningar kan ge dig mer tid över och fler kunder.

Vitec har ett väldigt populärt system där du som mäklare kan hantera objekt, visningar, mäklare m.m. Efter att vi fått förfrågningar från kunder som vill presentera information från Vitec på sin sajt, utvecklade vi en API-koppling som hämtar informationen ur detta system automatiskt.

Tillsammans med våra kunder har vi utvecklat en framgångsrik process som innebär att vi nu också kan utveckla kopplingar till andra mäklarsystem, t.ex. Mspecs.

Få mer tid över till försäljning

 Du behöver bara lägga upp informationen i Vitec. Så fort du som mäklare lägger till ett nytt objekt till försäljning eller ändrar något annat i mäklarsystemet, uppdaterar vi informationen automatiskt. Det gör att du inte behöver lägga upp informationen på flera ställen, vilket frigör tid som du istället kan lägga på försäljning och kontakt med dina kunder.

Du kan presentera ditt objekt så att de delar som intresserar dina kunder mest syns tydligt, t.ex. bilder, beskrivning, dokument och filer. Kontaktinformationen till ansvarig mäklare syns intill objektinformationen tillsammans med en intresseanmälan. När det är så här enkelt att anmäla intresse för ett objekt, får du på ett naturligt sätt fler intressenter på dina visningar.

Vitec koppling in action

På Åkesson Mäklarbyrås objektsidor visas stora bilder tillsammans med tydlig information om objektet och hur kunden anmäler intresse för objektet. Allt detta hämtas automatiskt från Vitec.

Fler köpare och säljare

En bra webbplats ger fler köpare och säljare, det vet du redan. Men vilka delar är viktiga för just er målgrupp?

Webbplatserna med Vitec-kopplingen vi har byggt till dessa mäklare är byggda i WordPress. Objekten presenteras direkt på hemsidan med samma design som övrig information. Resultatet är att kunden ser bara en enhetlig, proffsig hemsida som utstrålar precis det som din mäklarbyrå vill förmedla.

Alla objekt som är till salu visas i en lista. Vill besökaren hitta en viss typ av objekt kan hon i objektlistan filtrera fram t.ex. bara villor, bostadsrätter eller kommersiella fastigheter.

Objektsidor med Vitec

I Fine Real Estates objektlista kan kunden filtrera efter land, objekttyp, pris, område och antal rum för att hitta precis det objekt hon är intresserad av.

När kunden har hittat ett objekt som intresserar henne kan hon klicka sig vidare in på objektsidan för att läsa mer. Bilder kan visas stort på objektsidan och eftersom all information lagras och optimeras hos oss på Ready Digital, laddar sidan ändå fort. Att sidan laddar fort är nödvändigt för att inte tappa kunden idag när alla är vana vid att inte behöva vänta när de surfar.

Snabba sidladdningar och en modern webbplats med bra information gör också att din webbplats blir bättre sökbar på Google och andra sökmotorer. Genom att synas på Google kan du nå ännu fler potentiella säljare och köpare.

Tryggt med WordPress som plattform

 

WordPress är en populär och välkänd plattform som används på miljontals hemsidor över hela världen. Eftersom vem som helst kan utveckla tjänster till WordPress, är utvecklingsmöjligheterna för din hemsida obegränsade. WordPress arbetar hela tiden tillsammans med proffs på internetsäkerhet för att plattformen ska vara säker.

WordPress ligger sedan installerat på våra servrar. Eftersom du får egna dedikerade servrar till din webbplats hos oss på Ready Digital, påverkas du inte av några andra webbplatser. Även informationen från Vitec hämtas ner till en av dessa servrar, vilket gör att sajten kan visas oberoende av om Vitec har en driftstörning. Denna kombinationen av anpassade servrar gör att din webbplats blir så snabb och säker som möjligt.

Redo för en bättre hemsida?

Checkbox

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Få våra blogginlägg och tips via vårt nyhetsbrev, som kommer ut några gånger per år! Genom att ange din e-postadress så samtycker du till att vi skickar dig nyhetsbrev. Vi lämnar inte ut din adress till någon annan. Du kan när som helst avregistrera dig från fortsatta utskick.

Pin It on Pinterest